ANAF nu mai pune popriri. Ce noutăți intră în vigoare. Calendar obligații fiscale ianuarie 2019

mihaela-triculescu-si-teodorovici-anaf-605x360Odată cu venirea Mihaelei Triculescu la şefia ANAF, instituția va cunoaște noi modifări. În primul rând, Fiscul nu va mai pune popriri pe conturile contribuabililor.

O primă soluţie legată de popririle pe conturile bancare va fi disponibilă în această primă parte a acestui an, a spus ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici. 
“Am avut o discuţie cu cei de la Transfond, care vor prelua această funcţie de la ANAF, pentru a rezolva situaţia acelor popriri nejustificate, întârzieri şi neplăceri create sau aduse unui contribuabil, din lipsa unui sistem la nivelul ANAF-ului care să evite astfel de situaţii“, a anunţat ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, citat de adevarul.ro.

În plus, noile schimbări la care lucrează ANAF vizează simplificarea formelor în ceea ce înseamnă modul de lucru al instituției. 

Sursa: https://a1.ro/news/economic/anaf-contribuabili-fara-popriri-pe-conturi-ce-noutati-intra-in-vigoare-id834148.html

PS: ANAF Ploiesti mi-a pus poprire ilegala,deoarece cheltuaiala judiciara  este in sarcina statului,nu a mea,conform sentintei definitive data de Curtea de Apel PLoiesti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s