Avocatul Luca Aurel,din Baroul Prahova,mi-a dat tzeapa

luca-aurel

rotaru-ion

ANAF PLoiesti mi-a pus poprire pe cont in mod ilegal si am apelat la avocatul Luca Aurel,pe care l-am avut si intr-un proces penal.

I-am platit 600 lei ca sa faca o contestatie la executarea silita,insa de mai bine de o luna nu o face.Nu mi-a dat chitanta pentru banii astia.Asa ca nu este ceva confidential,nefiind vorba de un contract.Imi spunea ca taxa de timbru judiciar este 300-400 lei,dar uitandu-ma dupa lege taxa e de maxim 120 lei.Atunci a zis ca sa ii dau bani pentru el…500 lei.Inainte i-am mai dat 100 lei.Totul fara chitanta…ma intreba ce pensie are mama….nu stiu daca nu era un termen de 15 zile pentru a face contestatia.Tot spune ca ma suna si nu ma suna de vreo 2 saptamani.Astept telefonul sau.Nu il mai sun.

Poate sa fie acuzat de inselaciune,evaziune fiscala,de abuz de incredere.E sarit bine de 60 ani si se deda la astfel de gainarii.

Cei din Baroul Prahova mi-au transmis pe Facebook sa fac o sesizare scrisa catre ei,insa nu voi face.Nu prea ii intereseaza ce le-am scris eu pe Facebook.Il apara.

Putea sa spuna ca nu poate sa faca aceasta contestatie,dar a vrut sa imi ia niste bani,la modul asta ordinar.Era ceva foarte simplu.Drepturile ne sunt calcate in picioare de autoritati si de catre cei care ar trebui sa ne reprezinte in instante.Mai mult,suntem si escrocati de ei.A trecut mai mult de o luna si nu a facut contestatia.

Asta e tara in care traim….le doresc tuturor sa nu aiba nevoie de avocati,pentru ca se pierd foarte multi bani.Se arunca la niste bani avocatii astia….in special Ion Rotaru din Baroul Prahova si care nu are rezultate…i-am dat lui Ion Rotaru un stick si nu mi l-a mai dat inapoi.In plus am pierdut procesul cu el la Judecatoria Ploiesti.Mi-a spus ca trebuie sa facem un nou contract la Curtea de Apel PLoiesti.Probabil ca se arunca la pret dublu.Ce oameni….isi etaleaza studiile,are 10 pe linie.

Al treiea avocat avea taticul cu functie mare in procuratura…era procuror general adjunct in PLoiesti.Seful lui,Ionut Botnaru a introdus probe false in dosarul meu,cu scopul de a le suci mintile judecatorilor de la Curtea de Apel PLoiesti,ca sa ma bage dupa gratii.Probele nu aveau legatura cu dosarul.

Taticul acestui avocat are dosar penal la DNA.Taticul s-a pensionat si este avocat in Baroul Prahova.Prejudiciul in dosar e de 30 milioane euro.Ionut Botnaru,care este si el prins in dosarul de 30 milioane euro, este in continuare procuror general in PLoiesti si se intalneste la restaurant cu judecatori,cu seful SRI Bucuresti,care a fost seful SRI Ploiesti inainte.E vorba de colonelul SRI Sabin Iancu.

Sora acestui avocat e maritata cu seful ANAF PLoiesti,cu Tudose Stefan Emilian.Pe mine ANAF Ploiesti ma executa silit in mod ilegal.In plus ANAF Ploiesti are sa imi dea peste 3000 lei din restituirea taxei auto.Dar eu nu pot sa pun poprire si sa blochez contul ANAf-ului Ploiesti.

PS:In poza de sus este avocatul Luca Aurel,in poza de jos este avocatul Rotaru Ion…din Baroul Prahova.Numai panarame sunt in Baroul Prahova.Sau ma rog,m-am lovit eu de ele…

Oare sunt si avocati care cer plata la sfarsit?Astia cer plata inainte,prcum prostituatele.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s