Romania e condusa de niste jeguri

povesti-balaur-opt-capete.jpgAceste jeguri sunt in SRI,ICCJ,parchete,judecatorii,tribunale,curti de apel.Aceste scursuri umanoide,platite cu zeci de mii lei pe luna,isi bat joc de societate si o inchid.BIneinteles ca lefurile lor au fost facute de catre jegurile din Parlament.

Niste necica nimeni te fac infractor,desi nu esti.Astia au bagat oameni nevinovati dupa gratii si foarte multi din acestia au murit.AU murit si din familiile lor,care nu aveau treaba cu acele procese,insa au murit de dorul celor inchisi.Supararea a fost mult prea puternica.

Nu te ajuta nimeni,tara asta este pierduta,este condusa de jeguri.Cei din presa scriu si ei putin si doar atunci cand e rating.Cei din presa sunt si ei jeguri si tin partea autoritatii in cea mai mare parte.

Sistemul asta bolnav e controlat de SRI alaturi de magistrati,politicieni,presa…

Eu vad ca tot mai multi oameni dau in judecata ANAF si castiga.Ce face ANAF este ilegal.Incearca sa faca rost de bani prin furt.ANAF este stat in stat in Romania si nu respecta nici legislatia.ANAF implementeaza propria lege.NImeni nu este tras la raspundere.

Ar trebui ca oamenii sa nu mai depuna bani la banci…bancile sunt in subordinea ANAF.Daca ANAF iti pune popriere pe cont,bancile iti blocheaza contul.Ele nu verifica daca poprirea este legala sau nu.Sunt niste jeguri si in banci.

A ajuns sa imi fie lehamite de tot ce inseamna Romania.Imi vine sa scuip televizorul,cand o vad  pe Dancila,care a iesit pe post sa ne ureze ce ne ureaza de noul an.Nici nu am stat sa o ascult.Ea e sefa Guvernului,care are in subordine autoritatea…si autoritatea face numai abuzuri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s