Am ajuns sa beau mai putin de o bere pe zi

foodInainte beam cel mult o lada de bere pe zi.Nu e bine.ALcoolul are foarte mult zahar.Tin minte ca am baut candva 12 beri si o sticla de Metaxa,de 750ml.Am plecat din bar,dar nu am facut decat 20 de pasi si m-am prabusit intr-un gang.Am cazut pe spate.Am apucat sa pun mana dreapta sub cap,sa nu ma lovesc.Dar mi-am luxat bratul.Am stat vreo 3 ore acolo intins.Am adormit,am intrat in coma,nu stiu.Cert e ca nu mai stiam de mine.M-am trezit,se crapa de ziua.Era foarte frig,iarna.

M-am ridicat foarte greu si am plecat spre casa.Avem aproape 3 km pana acasa.Mergeam stanga-dreapta pe strada,consideram ca trotuarul e prea ingust,desi avea 4-5m latime.Ma claxonau masinile,eu cantam.Eram in lumea mea,eram foarte fericit.Nu stiu cum am ajuns acasa.Mama mi-a pus un lighean si tot dadeam la ratze.Dupa o saptamana mi-am revenit in totalitate.Ma durea rau ficatul.Ma durea si bratul.Mana m-a durut vreo 5 ani.Cred ca a fost o fisura.Nu m-am dus la doctor.

De atunci nu am mai baut asa.De vreo 3-4 ani nu mai beau tarii.Tariile sunt si gretoase.Nu imi plac.Cand beam imi bateam joc de mine.Beau cat am nevoie.O bere cel mult…desi simt nevoia sa beau mai multe.Nu sunt dependent de bautura.E un lucru bun.Daca ma duc la magazinul de la colt,nu mai plec de acolo.As bea o lada de bere.Dar de ce sa il imbohatesc pe patron?Mai bine pastrez banii,de ce sa imi bat joc de ei?

Aveam un coleg care isi mazgalea banii.Credea ca acei bani se intorc la el dupa o perioada.I-ar fi recunoscut dupa mazgaleala.

PS:Nu ma mai urc in stare de ebrietate la volan.In urma cu niste ani era sa lesin la volan.Am si pierdut controlul volanului,insa am redresat masina.Era sa lovesc niste masini parcate pe trotuar.

Se zice ca alcoolul e mai periculos decat heroina.Yin minte ca am tras pe nas 2 grame de Cristal Metz,pe care l-am amestecat cu Whisky,vin,bere,vodka.Nu am facut diferenta.Stateam rezemat de un gard si ma uitam la ceilalti,care vomau.Radeam de ei.Erau dependenti de droguri.Dupa numai 0.5 grame erau praf,”morti” pe bancheta din spate a masinii.Ei doar s-au drogat,nu au baut cine stie ce,ca mine.Soferul le spunea ca au ajuns acasa.Mergeam pe nu stiu cate carari.Erau in transa.

Dupa 30 minute m-am urcat la volan.Nu dormisem deloc in noaptea aia.Imi paralizase cainele si trebuia sa il duc la un RMN.Am condus 100 km in starea aia.Era groaznic.Vara,38 grade afara….nedormit,baut,drogat.Eram terminat.Puteam sa lesin instantaneu la volan.Nu puteam sa conduc cu mai mult de 50 km/h,ca mi se facea rau,Si eu in afara localitatilor conduc cu peste 200 km/h.

Cat tmp a stat cainele la RMN eu am dormit.In scurte reprize vomam.Am zis ca ma droghez si eu o data,sa vad cum e.Am tras pe nas 2 grame de Cristal Metz(unii zic ca era de fapt otrava pentru sobolani) si am fumat o tigara cu marijuana.Eu nu fumez….nu imi place sa fumez,dar am fumat marijuana. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s