Presedintele Judecatoriei PLoiesti,Stanca Zenovia si presedintele Curtii PLoiesti,Adrian Ghiculescu,ar trebui demisi din functie

adrian_ghiculescu_foto_luju.roCum e posibil ca aceste scursuri umanoide sa trimita creanta executorie la ANAF,camd cheltuielile raman in sarcina statului?Insa aceste jivine vor sa ma sileasca sa platesc eu.

Judecatoria PLoiesti a trimis creanta de 1500 lei,la ANAF,iar Curtea de Apel Ploiesti creanta de 100 lei,care trebuia sa fie cheltuiala judiciara si nu taxa judiciara,eroarea fiind 100% a Curtii de Apel PLoiesti.Insa incompetentii astia vor ca eu sa platesc.SI de ce sa platesc de doua ori 100 lei de doua ori,cand eu am platit si exista chitanta?

Presedintii celor doua institutii sunt niste handicapati.In mor normal statul plateste,nu inculpatul,dar ce e normal in Romania?Totul e anormal,pentru ca in functii sunt niste handicapati.

SI nici procesul nu a fost corect,pentru ca a fost un proces facut de SRI,iar judecatorii Dinu Daniel,Nestor Raul Alexandru si CruceruM. Catalina sunt si ei securisti.

In poza este presedintele Curtii de Apel Ploiesti,Adrian Ghiculescu.A facut deplasarea la INM cu masina de serviciu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s