De ce nu m-au achitat judecatorii Dinu Daniel si Nestor Raul Alexandru,de la Curtea de Apel Ploiesti?

Judecatorul Dinu Daniel,seful sectiei penale,avansat dupa condamnarea mea in aceasta functie,a fost consilierul procurorului general Tiberiu Nitu.Dosarul s-a facut sub Tiberiu Nitu,Acesta a luat si bani de la aceasta institutie…26/000 lei,conform declaratiei de avere.Sotia lui Dinu Daniel este judecatoare la ICCJ,colega cu Cristina Rotaru Radu si Anca Madalina Alexandrescu,care erau parte vatamata in dosarul meu.

Judecatorul Nestor Raul Alexandru a fost coleg la CAB cu Codruta Stramb,parte vatamata in dosarul meu.Acesta are un frate procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.Dragos Nestor il cheama.Acolo este coleg cu Hondor Elena,sotia lui Hondor Alexandru MIhai,procurorul de la PICCJ care mi-a facut dosarul.Este coleg la PTB si cu Horatiu Razvan Alexandru,sotul judecatoarei Cristina Rotaru Radu,partea vatamata in dosarul meu.Nestor Raul Alexandru mai are si o cumnata,judecatoare la ICCJ,pe nume Beatrice Ioana Nestor.

Si nu e de ajuns,seful Curtii de Apel PLoiesti,Adrian Ghiculescu,se intalneste la INM cu sefa INM,Cristina Rotaru Radu….parte vatamata in dosarul meu.

Daca eram achitat plateau judecatoarele,parte vatamata in dosarul meu…dar cum sa plateasca judecatoarea Cristina Rotaru Radu,care este doctor in drept si profesor universitar?

NU aveam sansa nici la CEDO,deoarece sotul judecatoarei Cristina Rotaru Radu a fost agent guvernamental CEDO si imi bloca dosarul acolo.

PS: Comisarul sef Boeru Danut Manuel,care m-a cercetat in ParChetul General,mi-a spus ca a fost subalternul procurorului Horatiu Razvan Radu la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s