Seful ANAF Ploiesti,Emilian Stefan Tudose,face abuz in serviciu

Seful ANAF ,Emilian Stefan Tudose,incearca sa il execute silit pe bloggerul Balbeck in mod ilegal,deoarece acesta a platit 100 lei,care este titlul creantei  trimisa de Curtea de Apel Ploiesti.Exista chitanta…cu toate astea seful ANAF nu recunoaste aceasta chitanta si ii impute bloggerului Balbeck sa plateasca inca o data 100 lei.Suta de lei a fost platita in aprilie 2017.

Judecatoria PLoiesti a trimis titlu de creanta de 1500lei la ANAF.Bloggerul are doua popriri,una de 100 lei de la Curtea de Apel PLoiesti si una de 1500 lei de la Judecatoria PLoiesti.Sentinta defintiva este cheltuiala judiciara ramane in sarcina statului.Deci nu inculpatul plateste.

Titlul creantei trimis de Judecatoria PLoiesti e nul.Seful ANAF PLoiesti nesocoteste o sentinta definitava data de Curtea de Apel PLoiesti.Cand apelul se admite,statul plateste.Era si un articol 192 cu 3.Asta e pe codul vechi.La mine e articolul 275 cu 3,care e acelasi lucru.

Seful ANAF Emilian Tudose poate fi acuzat de abuz in serviciu,grup infractional si furt,in caz ca savarseste furtul.Nu ii poate lua banii lui Balbeck,decat ilegal.

Toti incompetentii ajung in functiile astea…la Judecatoria PLoiesti sunt incompetenti,dar si la Curtea de Apel PLoiesti sau  la ANAF PLoiesti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s