ANAF Ploiesti,jos labele de pe contul meu si de pe banii mei!

Cheltuieli judiciare – dacă apelul inculpatului este admis, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, art. 192 alin. 3 Cod procedură penală.

La mine este este articolul 275 cu 3….in toate celelalte cazuri cheltuielile judiciare raman in sarcina statului.

Ce fel de juristi aveti?De litera a treia…ati savarsit abuz in serviciu,sunteti niste infractori si un grup infractional organizat.Sa va fie rusine,porcilor!Daca imi luati banii,savarsiti si infractiunea de furt.Meritati cel putin 10 ani de puscarie.Daca as fi judecator v-as da maxim.Dar astia de la ANAF Ploiesti au savarsit sute de abuzuri,poate mii.Deci merita 30 ani de puscarie sau puscarie pe viata.

Au sa imi dea 100 lei cheltuieli judiciare sau taxa judiciara  pe care am platit-o,eroarea fiind a Curtii de Apel PLoiesti,pentru ca imi loc sa spuna ca reprezinta cheltuiala judiciara,au spus ca e taxa judiciara.Deci abuz in serviciu si la Curtea de Apel PLoiesti.

ANAF Ploiesti spune ca are cerere de poprire de la Judecatoria PLoiesti pentru suma de 1500 lei si 100 LEI Curtea de Apel PLoiesti…dar 100 lei am platit.Am chitanta.SI oricum cheltuielile raman in sarcina statului…deci ANAF PLoiesti trebuie sa imi dea 100 lei cheltuiala la care am chitanta.In plus ANAF Ploiesti trebuie sa imi dea si peste 3000 lei din restituirea taxei auto.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s