Cristina Rotaru Radu si Horatiu Razvan Radu si-au folosit influenta ca sa ajung dupa gratii

untitled (1)Horatiu Razvan Radu,sotul judecatoarei Cristina Rotaru Radu,parte vatamata in dosar, a fost superiorul comisarului sef Boeru Danut Manuel,in sectorul 6….ori Boeru Danut Manuel,din Parchetul General, mi-a fabricat un dosar penal,la comanda lui Hondor Alexandru MIhai…Dar as spune ca seful lor cel mare este SRI.

 

cristina-rotaru-director-al-inm-18568891


download-2Sotia lui Hondor Alexandru MIhai,Elena, este procuror la PTB….este colega cu Horatiu Razvan Radu,care lucreaza la acelasi parchet.Amandoi au fost colegi si la DIICOT.

Inutil sa mai spun ca Hondor Elena si Horatiu Razvan Radu au ajuns sa fie colegi si la DIICOT,fara examen si au furat o carutza de bani de la noi.Au castigat dublu in comparatie cu DSC00955cat castigau la PTB.Cam cum este Lulutza,care e tinuta in brate de infractorul de procuror general,in Parchetul General.Castiga degeaba banii aia de la noi,fara sa fi dat concurs pentru postul ala.

Horatiu Razvan Radu are o increngatura si in PLoiesti.Am fost judecat de Nestor Raul Alexandru,al carui frate este procuror si coleg la PTB cu Horatiu Razvan Radu,dar si cu Hondor Elena,sotia celui care mi-a fabricat dosarul.Dragos Nestor il cheama pe acest procuror.

Judecatorul Nestor Raul Alexandru a lucat si la CAB si a fost coleg cu Codruta Stramb,alta panarama vatamata in dosarul penal 18890/281/2016.Si nu e tot…Nestor Raul Alexandru mai are o cumnata judecator,la ICCJ,colega cu ANca Madalina Alexandrescu,alta panarama parte vatamata in dosar.A fost colega si cu Cristina Rotaru Radu…sefa INM.O cheama Beatrice Nestor pe cumnata….

Mai departe….judecatorul Dinu Daniel a fost consilierul procurorului general Tiberiu Nitu.Mie mi s-a facut dosarul sub Tiberiu Nitu.Sotia lui Dinu Daniel este Florentina Dinu si este judecator la ICCJ,colega cu partea vatamata.

Si nu e tot…presedintele curtii de apel PLoiesti,Adrian Ghiculescu,se duce des la INM…la sefa institutiei,la Cristina Rotaru Radu,panarama si ea in dosarul meu.

Cam asta e mafia judiciara din Romania….dar asta e doar o ramificatie….sunt mult mai multe ramificatii.Toti astia sunt securistii.Au protocoale cu SRI si baga oameni nevinovati dupa gratii.

Mie procurorul Hondor Alexandru MIhai mi-a spus,la audierile din Parchetul General,ca Horatiu Razvan Radu ma vrea inchis….si am vazut ce mafie are in spate.Tot SRI-ul este cu Horatiu Razvan Radu si cu Cristina Rotaru Radu….ei nu sunt altceva decat niste jeguri securiste.

Ei sunt la varf.Doar unii ajung acolo.De ce oare?Probabil ca sunt foarte buni executanti.

Judecatorul Dinu Daniel a fost facut seful sectiei penale la Curtea de Apel Ploiesti.Drept multumire,sa fi fost o rasplata pentru nenorocirirle pe care le-a facut?

Si am mai descoperit o nemernicie….sotia fostului procuror general,Tiberiu Nitu, este Silvia Nitu…procuror la PCAP…Am inteles acum de ce procuroarea MIhaela Curte,sefa sectiei penale la PCAP,a cerut cu executare in cazul meu.Este colega si buna prietena cu Tiberiu NItu,dar si cu Silvia Nitu.

SI cine mai lucreaza la PCAP?Tiberiu Nitu….care dupa ce a fost dat afara din functia de procuror general  s-a intors la PCAP.

Tiberiu Nitu a tras in oameni la Revolutie.Trebuia si el sa fie anchetat pentru crime impotriva umanitatii.Insa Sistemul il protejeaza pe nenorocitul asta.

PS: Horatiu Razvan Radu a fost agent guvernamental CEDO si a blocat foarte multe dosare ca sa nu ajunga la timp la CEDO,in termenul de 6 luni…le tinea peste 6 luni si expirau.Probabil ca nici dosarul meu nu ajungea la CEDO.IL bloca el.Ma bucur ca l-a dat jost Dancila….acum nu mai e nici subsecretar de stat,nici agent guvernamental CEDO,nici agent guvernamental CJE….el este un vierme,o bucata de excrement.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s