Amnistia si gratierea nu se pot da in Romania

protest-ordonanta-gratiere-si-cod-penal-6De multi ani se incearca sa se dea amnistia si gratierea,insa nu se poate,presiunile din partea securistilor,a parchetelor si a unor judecatori #rezistenti sunt uriase.Un sef PSD spunea ca amnistia si gratierea nu se pot da,pentru ca nu vrea poporul roman,iar presiunile din tara si din afara sunt uriase,ca sa nu se aplice..

Adevarul e ca poporul roman,in marea lui parte,este analfabet si rau.Vai,acum le pasa de parerea poporului roman,insa cand au luat masurile nepopulare nu s-au mai gandit la popor.

Tot timpul auzi pe strada: “nemernicii astia au furat,sa putrezeasca in inchisoare”.Nu le mai pasa de bolile lor,de problemele lor.

Eu spun ca la inchisoare ar trebui sa ajunga doar cei periculosi,care savarsesc infractiuni din categoria celor violente.Pentru ceilalti care savarsesc infractiuni economice,sa le confiste averile ilicite si sa le mai dea o amenda de 20% din valoarea prejudiciului.SI atat…

Ce a castigat statul roman cand l-a inchis pe Ioan Niculae?Nimic…Eu cred ca a pierdut.Niculae  de suparare a inchis 6 fabrici si a disponibilizat mii de angajati.Era mai bine cu el in inchisoare?

Asa  Messi,Cristiano Ronaldo,Murinho au facut evaziune fiscala in Spania de   milioane euro…au luat cu suspendare si au platit prejudiciile.Asa statul castiga foarte multi bani de pe urma lor.Ar fi pierdut daca i-ar fi inchis.Nu invata si ai nostri nimic bun de la altii…sau iau doar ce e prost.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s