Am sesizat Inspectia Judiciara…dar s-a clasat tot

download-2Eu spun ca judecatoarele Codruta Stramb,Anca Madalina Alexandrescu si Cristina Rotaru au facut fals in declaratii.Inducerea in eroare a organului de cercetare penala nu poate sa fie,deoarece securistii le-au sesizat.Deci organul de cercetare penala a fost prost,s-a lasat indus in eroare.

Codruta Stramb scria in declaratie ca ii era atat de frica incat era insotita de cineva tot timpul.Oare de catre cine?Steven Seagal?:))….era insotita de vreun karatist,de vreun securist imputit?Bineinteles ca a mintit in declaratia aia.

Judecatoarele astea sunt ofiteri acoperiti….judecatoarele astea sunt niste mincinoase.Trebuiau anchetate de CSM….dar in CSM sunt niste jeguri,niste ciurucuri,niste forme de viata handicapate.

Dar cel mai pornit am fost pe procurorul Hondor Alexandru Mihai,care este un interlop in realitate.Este mai periculos decat procurorul Negulescu sau decat Onea Lucian.

IJ mi-a clasat sesizarea pe motiv ca l-am jignit prea rau pe procurorul Hondor.Oamenii astia din CSM sunt sanatosi la cap?Individul asta aparat de ei este un infractor deosebit de periculos…..

In 2000 Hondor Alexandru MIhai a intrat in magistratura.In 2006-2007 era procuror la PJS1….iar in 20009 jigodia asta ordinara a fost avansata la PICCJ.In 2006 cariera acestui vierme trebuia sa ia sfarsit….insa in Romania handicapatii sunt avansati.A se vedea ce a facut excrementul asta in 2006:

https://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/70767/Tortionarii-de-la-4.html

Hondor Alexandru MIhai este un acoperit.Este protejatul securistilor.Are protectie si din partea lui “taica” Lazar….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s