Lumea Justiei ii apara pe criminalii de la Lukoil

16bd1bb53fb0cd5d13bbc9b8c6e6cdec-1063x560-00-86Acestia au fost achitati intr-un dosar facut de fostul procuror DNA Negulescu.Ca sa il umple cu rahat,lumea justitiei a ales sa ii apere pe criminalii de la Lukoil,care polueaza in mod sistematic orasul Ploiesti si periferia orasului.

Titlul celor de la Luju este: “Isprava lui Zdreanta”….zdreanta fiind fostul procuror Negulescu,care a incasat numai achitari in dosarul Lukoil de la Tribunalul Prahova.Dar sentinta nu e definitiva,totusi Lumea Justitie vrea sa denigreze,ii place sa faca la nebunie lucrul asta.

Cei de la Lumea Justitiei mereu au luat apararea baronilor PSD si i-au atacat  intotdeauna pe ceilalti.De fapt trustul Lumea Justitiei este al lui Dan Voiculescu,care chipurile e PC,dar de fapt e PSD.

Nu mai comentez nimic la articolele scrise acolo,pentru ca daca ai o parere diferita de a lor,comentariul nu se aproba.Comentariul poate fi foarte civilizat,dar ei nu il aproba.Am vazut pe Luju si instigari….acele comentarii cu instigari au fost aprobate.

Daca judecatorul Tribunalui Prahova dadea o sentinta cu executare,in cazul celor de la Lukoil,ce reactie avea Rusia?Culmea e ca procurorii DNA faceau plinul masinilor la Lukoil.

Mai jos articolul despre achitarea celor de la Lukoi;

https://www.luju.ro/magistrati/instante/isprava-lui-zdreanta-tribunalul-prahova-a-dispus-achitari-pe-linie-in-dosarul-lukoil-instrumentat-de-vestitul-procuror-mircea-negulescu-trimisi-in-judecata-sub-acuzatia-ca-au-produs-un-prejudiciu-fabulos-de-aproape-1-8-miliarde-euro-directorii-companiei-a

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s