Simona Halep este cea mai norocoasa romanca

simona-halep-5.jpg

SImona Halep castiga o gramada de bani si cand pierde in primul meci….la US Open a luat 54000 dolari.Din trei in trei luni primeste cate o masina-bolid.A luat c63 AMG,Mercedes GTR…Porsche de la sponsori.Unde sa gonesti cu masinile astea?Sponsorii astia handicapati,care sunt niste infractori,arunca bani aiurea,in loc sa ii bage in orfelinate,case de batrani,spitale etc.

Unde sa fuga cu masinile astea?Pai SImonei Halep pare sa ii fie frica sa le conduca,are sofer..Sau se mai duce la pista lui Titi Aur…sa dea si ea putin peste 200 km/h.Oricum 300 nu are curaj sa dea.

Martina Hingis are 5 grand slam-uri si a castigat cu mult mai putini bani decat Simona Halep.Asa si Ilie Nastase a castigat din tenis si din reclame aproape 2 milioane dolari,iar SImona Halep a luat numai de la Roland Garros 2.7 milioane dolari.

Nu spune nimeni ca Simona Halep a furat banii astia.Nu a furat,dar sigur banii aia sunt negri.Vin de la banci,de la sponsori dubiosi.Ea spune ca munceste,dar nu a sapat santuri si nu a lucrat intr-o mina.

SImona Halep este cea mai norocoasa sportiva si femeie din Romania.Ea sigur  nu recunoaste ca e norocoasa si crede ca e normal sa primeasca.Are si putin ghinion…dar uneori norocul si ghinionul ti le faci singur.A jucat si a castigat,dar si-a rupt un pic si spatele.Degeaba ai bani daca nu e sanatate.

Steve Jobs, în 1993: “Să fiu cel mai bogat om din cimitir nu contează prea mult pentru mine”…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s