Parlamentarii nostri handicapati vor o lege pentru avocati

termen-rezonabil1.jpgCe sa faca si ei saracutii?Pentru tara nu fac legi ca lumea,ci fac numai legi demente ca ei.

Profesia de avocat, modificată de Senat. Amenințarea sau jignirea avocatului, pedepsite cu închisoare
O inițiativă legislativă pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat a fost adoptată, luni, în plenul Senatului, cu 85 de voturi “pentru”, 41 de voturi “împotrivă” și două abțineri.
Persoanele care participă la o procedură judiciară și folosesc cuvinte sau gesturi jignitoare la adresa avocaților pot fi pedepsite cu închisoare de la o lună la șase luni sau cu amendă. Amenințarea avocatului în timpul exercitării profesiei se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la doi ani. Lovirea avocatului se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la trei ani. Dacă acțiunile sunt comise împotriva soţului sau a unei rude apropiate a avocatului, în scop de intimidare sau răzbunare, limitele speciale de pedeapsă se majorează cu jumătate.
Ba,da-o-n ma-sa de treaba!De cand jignirea e infractiune?Avem in  Parlament niste lepre,niste jeguri analfabete.Adica astia care ii jignesc pe avocati nu au motive sa o faca.Pai daca le iau o caruta de bani pe onorariile lor de rahat si nu fac nimic la proces,nu e normal sa fie jigniti?In plus iau si bani inainte,ca prostituatele.Astia sunt avocatii din Romania.Toti o apa si un pamant…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s