Tortionarul Visinescu batut?

Tortionarul Visinescu a fost operat de urgenta deoarece si-a fracturat coastele si a avut ruptura de splina.Oficialii spun ca acesta a cazut.Cum naiba sa se intample asa ceva in urma unei cazaturi?Dupa mine a fost batut.Se pot rupe niste coaste si o splina in urma unei cazaturi banale?Daca ar fi cazut de pe o scara sau de la etaj as fi inteles.

Celalalt tortionar a murit in detentie….la 90 ani.Si judecatorii astia sunt retardati.Cum sa dea 20 ani inchisoare unor indivizi de 90 ani?Pai atunci sa se cerceteze cine l-a ucis pe Ficior.Si aici e vorba de tortionari.

Cei doi tortionari au avut functii importante in penitenciare pe vremea comunismului….in anii `50.In anii `50 si `60 penitenciarele aratau sub orice critica,,,detinutii mureau pe capete,nu exista hrana,nu existau medicamente.Detinutii erau batuti.Dar si acum sunt batuti.Acum se aloca fonduri uriase pentru hrana si medicamente.

Judecatorii care i-au condamnat pe cei doi tortionari la 20 ani au gasit tapii ispasitori.Asa era Sistemul atunci.Pai judecatorii aia nu au trait in perioada aia.Poate sunt niste “copii” handicapati nascuti prin anii `70-80.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s