Simona Halep s-a rupt

simorolemainSimona Halep a tras tare si acum are hernie de disc.Din ce cauza se face hernia de disc?Din cauza obezitatii?La Simona nu….din cauza unor exercitii fizice gresite?Posibil….din cauza unor exercitii fizice exagerate?Si mai posibil.Daca discul e rupt,nucleul pulpos preseaza pe nerv si pe maduva spinarii,pe care in conditii exceptionale o poate rupe.Dar poate ca discul e doar fisurat.Este mai bine pentru Simona Halep daca e asa.Oricum ea trebuia sa lase dracului tenisul in pace si sa se trateze din prima faza.Nu trebuia sa se gandeasca la locul 1,,la bani.Trebuia sa se gandeasca la sanatate.

Simona Halep spune ca nu va face operatie.Va face fizioterapie.Ok,exercitii personalizate pentru dezvoltarea muschilor spatelui.Acestia ar putea sa nu lase nucleul pulpos sa-i distruga maduva spinarii.Muschii se dezvolta in timp,nu batand din palme.

“Am vorbit cu ea puţin, eu şi domnul Ţiriac. Mi s-a întâmplat şi mie, am făcut ruptură de ligamente. M-am dus la doctor şi mi-a spus să stau şase luni. Nu am stat, am revenit şi după am mai stat şase luni. Dacă tragi de tine, se întâmplă şi treaba asta. S-a forţat puţin în acest sezon. Dacă aş fi fost în echipa ei, aş fi renunţat la Cincinnati. E cea mai grea perioadă să joci. De asta vedem atâtea abandonuri în fiecare an.

Trebuia să se pregătească doar pentru US Open. Ea a fost numărul 1, a luat Grand Şlem, nu cred că e atât de mare graba să revină. Important pentru ea e să înceapă bine anul viitor. Dacă nu te refaci complet, stai mai mult pe bară. Ea nu are probleme doar la spate, are şi la glezne din câte înţeleg. Poate le e frică să-i spună (n.r întrebat de ce Simona nu a fost oprită de echipă). Numai ea ştie când poate să joace şi când nu mai poate”, a spus Ilie Năstase, în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

PS: Din punctul meu de vedere mai sunt si alte probleme.Simona Halep are cheltuieli foarte mari si trebuie sa le acopere jucand tenis,chiar si accidentata,riscand sa paralizeze.Aparent o duce foarte bine:hoteluri,blocuri,vile,masini de lux….insa cheltuielile  ar putea sa o ruineze.Datoriile sunt foarte mari.Imi pare foarte rau pentru ea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s